ЛАЗЕРНЕ ГРАВІРУВАННЯ
ГАРДЕРОБНИХ НОМЕРКІВ, БЕЙДЖІВ ТА ШИЛЬД

Ресторан, паб, нічний клуб, кінотеатр - всі ці заклади мають гардероб, у якому зберігаються речі та одяг відвідувачів. І проблема ідентифікації речей власників завжди було дуже відповідальною роботою. Використання ідентифікаційних гардеробних номерків значно полегшує цю роботу. Спеціалісти Компанії Сфера - Лазер завжди готові допомогти вам у підборі потрібного матеріалу та розміру, виготовленні макету гардеробних номерків, які полегшать Вам роботу та зроблять Ваш заклад привабливішим.
  • Гравірування пластикових, дерев’яних шкіряних та металевих гардеробних номерків.
ПЛАСТИК
ДЕРЕВО
ШКІРА
НІЖ СТАЛЬ
АЛЮМІНІЙ
ПЕРЕЙТИ В ФОТОГАЛЕРЕЮ
Бейджі - один із обов’язкових атрибутів обслуговуючого персоналу, який допомагає спілкуванню та ідентифікації для клієнтів. І також виступає одним з елементів гардеробу одягу, на який найбільше звертається увага. Привабливі іменні бейджі з символікою підкреслють статус закладу та покращують відношення до персоналу.
  • Гравірування пластикових, дерев’яних шкіряних та металевих юейджів.
ПЛАСТИК
ДЕРЕВО
ШКІРА
НІЖ СТАЛЬ
АЛЮМІНІЙ
ПЕРЕЙТИ В ФОТОГАЛЕРЕЮ
Шильд - це інформаційна наклейка (табличка, знак) який кріпиться до виробів або обладнання, на якому зазначається інформація про виробника, технічні характеристики, умови застосування та гарантійний термін виробу або обладнання. У подарунковій та сувенірній сфері для ідентифікації товарів чи як місце для привітальних повідомлень або логотипів. Матеріалом для шильду може бути пластик, дерево, шкіра, метал. Спеціалісти Компанії Сфера-Лазер допоможуть вам розробити та виконати замовлення по виготовленню шильдів для Ваших виробів враховуючи всі нюанси ваших виробів, обладнання та технологічного процесу.
  • Гравірування металевих шильдів для технологічного обладнання, станків, двигунів тощо.
  • Гравірування пластикових, дерев’яних, металевих шильдів для ідентифікації виробів.
  • Гравірування шильдів для коробок, пакунків, подарунків
  • Гравірування шильдів для подарунків
ПЛАСТИК
ДЕРЕВО
ШКІРА
НІЖ СТАЛЬ
АЛЮМІНІЙ
ПЕРЕЙТИ В ФОТОГАЛЕРЕЮ